Connect with us
woman-sunglasses

Market news

Premier Google Partner Badge voor The Reference

Premier Google Partner Badge voor The Reference

De Google Premier Partner badge is een recent gecreëerd kwaliteitslabel dat door Google alleen aan de best presterende agentschappen wordt toegekend. Enkel partners die een substantieel klantenportfolio beheren en uitmuntende resultaten kunnen voorleggen aan hun klanten, kunnen de badge ontvangen. Premier Partners moeten aan bijkomende certificeringsvoorwaarden voldoen en kunnen op extra support van Google rekenen.

Het Gentse full service digital agency The Reference heeft met z’n maar liefst 17 Certified Adwords en Analytics professionals de voorbije jaren een sterke online marketing poot uitgebouwd. Bovendien kan het team ook een resem individuele certificeringen voor Mobile, Video, Display Advertising en voor Shopping voorleggen.

“Die state-of-the-art kennis gekoppeld aan onze ervaring met grote (internationale) A-merken, stelt ons in staat om de business van onze klanten steeds verder te laten groeien.  Dat weten niet alleen onze klanten te waarderen. Ook Google zorgt dus voor de nodige erkenning en support” zegt Ann Dhaenens, Customer Service Director bij The Reference. 

Premium partners krijgen immers toegang tot waardevolle branche-informatie, nieuwe marketing insights, case studies en als eerste ook tot de nieuwe Google functies en producten. Bedrijven die voor een Google Partner kiezen, weten zeker dat ze een bedrijf inschakelen dat verstand van zaken heeft, op de hoogte is van de nieuwste producten, getraind werd door Google en actief de campagnes beheert en optimaliseert.

Click to comment

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top