Connect with us
woman-sunglasses

Advertorial

PYCO Group opnieuw sponsor van de VIP-ruimte op Digital First!

PYCO Group opnieuw sponsor van de VIP-ruimte op Digital First!

De Belgische groep van wereldwijde omvang, die ook verleden jaar al partner was, is specialist in de digitale transformatie, het hoofdthema van de beurs dit jaar. En dus kon de groep deze 11e editie onmogelijk missen.

PYCO Group zal zijn stempel niet alleen met zijn expertise drukken op het evenement, maar ook door het sponsoren van de exclusieve zone, voorbehouden aan VIP`s. Door de VIP-bezoekers te ontvangen in een comfortabele en fluwelen atmosfeer, bevestigt PYCO Group opnieuw zijn aanwezigheid als onmisbare speler van de digitale sector op de Belgische markt.

PYCO Group werd 15 jaar geleden opgericht door twee jonge, pas afgestudeerde `digital natives`; de groep is specialist in digitale consulting en development, maar ook in digitale transformatie ,waar haar  expertise een grote invloed heeft op de markt.

Haar oorspronkelijke dienstverlening voor web en mobiele ontwikkeling voor marketing- en reclameagentschappen over de hele wereld heeft PYCO Group uitgebreid zodat het nu  een wereldwijde specialist is in het digitale, in development en advies, met de bedoeling complete diensten te kunnen aanbieden, aangepast aan  multinationals, doorheen hun hele projecten.

Tot de internationale spelers die genieten van de producten en diensten van PYCO Group behoren onder andere Belga, BNP Paribas, Colruyt, AXA, KBC, Belfius, Décathlon, Atlassian, Microsoft, Samsung, Volkswagen, Adobe, Box.com, LVMH, L`Oréal, Unilever. PYCO Group verheugt er zich op om zijn partners en zijn huidige en potentiële klanten te ontmoeten op de Digital First beurs.

Het nieuws van de groep kan u ontdekken via deze pagina, en hun client cases via hun website.

Wacht niet langer om u in te schrijven op de beurs. Afspraak op 20 oktober!

Click to comment

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top