Connect with us
woman-sunglasses

Mobile

Auxipress lanceert een nieuwe mobiele app

Auxipress lanceert een nieuwe mobiele app

Deze app, AuxiAlert genoemd, maakt deel uit van een uitgebreide digitale transformatiestrategie van het bedrijf. Hij biedt de gebruikers real time media-meldingen over hun activiteitensector alsook een opvolging in de media.

"Wij zijn bijna een eeuw aanwezig in de industrie. Wij kennen de media, de industrie en onze klanten zeer goed, die meer dan ooit mobiel geworden zijn", vertrouwt ons CEO Christophe De Clercq toe.

De AuxiAlert app werd bedacht om een antwoord te bieden op die mobiliteit: de gebruikers kunnen in real time nieuwsberichten krijgen zonder hun mailbox te moeten raadplegen of achter een computer te gaan zitten.

De CEO van het bedrijf is van mening dat deze technologie de bedrijven zal toelaten om op de hoogte te blijven van nieuws over hun eigen sector  en onderwerpen die er verband mee hebben, ongeacht de bron (tv, radio, internet).

"In de huidige context, die voortdurend verandert, speelt onmiddellijke toegang tot nieuws een doorslaggevende rol in het succes van de aanwezigheid van een organisatie in de media."

AuxiAlert is een tool die gemakkelijk geconfigureerd kan worden voor de voorkeuren van het nieuws. Met de tool kan de gebruiker ook zijn favoriete meldingen aanduiden om die indien nodig gemakkelijk terug te vinden, en ook een selectie maken van de mediabronnen die hij wenst te raadplegen. De app biedt ook push-meldingen waarmee smartphones en andere slimme toestellen onmiddellijk aan iedereen een feit kunnen communiceren dat mogelijk belangrijk is voor hun bedrijf.

Click to comment
Beelance Forum Digital Summer School

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top