Connect with us
woman-sunglasses

Market news

Wie wordt nationaal kampioen Excel?

Wie wordt nationaal kampioen Excel?

Microsoft België is op zoek naar een `excellente` crack die nadien zal deelnemen aan het wereldkampioenschap Excel.

Microsoft organiseert het Belgisch kampioenschap Excel om de koning van Excel te vinden in het land. Tijdens drie digitale rondes kan iedereen zijn kennis van Excel testen en aantonen, vanuit zijn luie zetel of elke andere plek. Elke ronde neemt amper 10 minuten in beslag. De Belgische kampioen zal uitkomen tegen de nationale winnaars van 21 andere landen, in een verwoede strijd om de wereldtitel.

De winnaar van deze internationale finale zal niet alleen fier de titel van wereldkampioen Excel kunnen voeren, maar hij zal ook uitgenodigd worden op de zetel van Microsoft in Seattle, om er te werken met de laatste nieuwe functies van Excel. De inschrijvingen zijn open tot 7 oktober, op www.excelchamp.be .

Om u in te schrijven moet u zich enkel registreren met uw mailadres en de boodschap van de online wedstrijd liken. U kunt aan de eerste ronde deelnemen vanop uw computer. Dat duurt amper 10 minuten. De kwartfinales hebben plaats van 12 tot 21 oktober, en de halve finale van 26 oktober tot 2 november. De vijf besten zullen dan deelnemen aan de Belgische finale, die plaats heeft op 18 november 2016, op de Belgische zetel van Microsoft in Zaventem.

De ronden zijn in verschillende delen opgedeeld. Zo is er de "gegevensaflossingskoers", die de deelnemers moet testen op het sorteren en genereren van data. Met de `grafiekgymnastiek` wil Microsoft weten wie de duidelijkste en elegantste grafiek maakt. En bij het `formuleworstelen` gebruiken de deelnemers simpele formules om analyses uit te voeren.

Click to comment

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top