Connect with us
woman-sunglasses

Social Media

Facebook lanceert een platform dat de concurrentie aangaat met eBay

Facebook lanceert een platform dat de concurrentie aangaat met eBay

Facebook heeft aangekondigd dat er binnenkort een platform gelanceerd wordt, Marketplace, dat de gebruikers in staat moet stellen om goederen via het sociale netwerk te kopen en verkopen.

Hiermee positioneert Facebook zich zo als potentiële concurrent van webwinkels en online zoekertjessites zoals eBay. Een icoontje met de naam "shop" zal in de app onderaan de pagina verschijnen, en de gebruiker toelaten om zijn spullen te koop aan te bieden of te zien welke spullen er in zijn omgeving te koop zijn.

Facebook, dat aanstipt dat het op geen enkele wijze zal tussenkomen bij de betaal- en leverprocedures, kondigt aan dat deze tool in de volgende dagen beschikbaar zal zijn in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en in Nieuw-Zeeland, op de mobiele app van iPhone gebruikers of toestellen voorzien van het Android-besturingssysteem. Een versie voor de desktop zou in de volgende maanden moeten volgen.

Volgens Facebook gaan er nu al elke maand 450 miljoen gebruikers naar groepen op zijn netwerk waar goederen aangeboden worden om te kopen of te verkopen.

Click to comment
DIGITAL TRANSFORMATION SUMMIT

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top