Connect with us
woman-sunglasses

Mobile

Samsung zal aankoopbonnen aanbieden in ruil voor de Note 7

Samsung zal aankoopbonnen aanbieden in ruil voor de Note 7

Samsung Electronics is begonnen financiële compensaties aan te bieden aan zijn klanten in Zuid-Korea en de Verenigde Staten, die bereid waren hun Galaxy Note 7 in te ruilten voor een ander model van het merk. Het probeert zo de impact van het schandaal door de tekortkomingen van deze smartphone op zijn verkopen te beperken.

De Zuid-Koreaanse elektronicagroep versterkt zijn marketingaanbod en zijn promo`s voor het Galaxy-gamma, om toch maar geen marktaandeel aan Apple, LG Electronics en anderen te verliezen, die zouden moeten profiteren van het uitvallen van de Galaxy Note 7.

Samsung was niet in staat om het probleem met de oververhitting van de batterij van zijn high-end smartphone op te lossen. En daarom heeft het bedrijf dinsdag de definitieve stopzetting van de verkoop aangekondigd, minder dan twee maanden na de lancering ervan.

In Zuid-Korea krijgen de gebruikers die hun Note 7 (die aan 880 dollar of 798 euro verkocht wordt) terugbrengen een aankoopbon ter waarde van 30.000 won of 24,44 euro. Wie kiest voor een inruiling tegen een ander Samsung-model krijgt een supplement van 70.000 won.

In de Verenigde Staten biedt de groep tot 100 dollar (91 euro) korting op de inwisseling van de Note 7 tegen een van zijn andere smartphones. Ook in Europa zou er een dergelijke teruggave moeten komen, maar er is nog geen datum bekend.

Click to comment
Digital Summer School

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top