Connect with us
woman-sunglasses

Mobile

De app Recycle! voor afvalbeheer heeft meer dan een half miljoen gebruikers

De app Recycle! voor afvalbeheer heeft meer dan een half miljoen gebruikers

Recycle!, de app die in 2014 gelanceerd werd door Bebat, Fost Plus en Recupel in samenwerking met de intercommunales voor afvalbeheer, telt nu meer dan een half miljoen actieve gebruikers.

Recycle!, beschikbaar voor smartphone en tablet, is de app bij uitstek voor alle vragen over het ophalen, het sorteren en recycleren van afval in België. Dankzij geolocalisatie kunt u op Recycle! de ophaalkalender raadplegen, vindt u er hulp bij het recycleren en sorteren van afval, alsook de plaats waar alle ophaalpunten -inbegrepen containerparken- zich in uw buurt bevinden.

"Het is echt heel praktisch om te weten welke afval men in welke zak mag stoppen", legt de woordvoerder van Bebat uit. "Vele mensen vergeten wanneer zij hun zak buiten moeten zetten. De app heeft een waarschuwingssysteem waarmee de gebruiker verwittigd wordt vlak voor de ophaling".

De app is simpel in gebruik en kent een groot succes: het aantal actieve gebruikers bedraagt momenteel al 526.000 volgens de woordvoerder van Bebat.

Bebat is zich bewust van het potentieel, en meent dat de app verder zal evolueren om nog beter te voldoen aan de verwachtingen van zijn gebruikers.

Recycle! Is gratis beschikbaar voor iOS en Android, in het Frans, Nederlands en Engels.

Click to comment

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top