Connect with us
woman-sunglasses

Innovation

Brussel verwelkomt de negende jaarlijkse conferentie van het IWEC

Brussel verwelkomt de negende jaarlijkse conferentie van het IWEC

Op 7 en 8 november wordt in Brussel de negende jaarlijkse conferentie gehouden van het IWEC, dat bijzondere vrouwelijke ondernemers viert.

Vier dagen lang, van 6 tot 9 november, verwelkomt het BECI (Brussels Enterprise Commerce & Industry) een groep vrouwelijke ondernemers uit Afrika, Azië, Europa, het Midden-Oosten, Australië en Noord- en Zuid-Amerika, ter gelegenheid van de negende jaarlijkse conferentie van het IWEC.

Net als in andere jaren zal het IWEC awards uitreiken aan 42 vrouwen uit 21 landen, om hiermee de doorbraak, de realisaties en het verlichte leiderschap te erkennen van vrouwelijke eigenaars van bedrijven uit de hele wereld.

De industrieën die door de laureaten vertegenwoordigd worden, omvatten computerprogrammering, fabricage, landbouwbedrijven, afvalbeheer, engineering, gezondheidszorgen, huidverzorging, reizen, vrachtopslag- en expeditie, onderwijs en tal van andere bedrijven.

De conferentie, met als thema "Vrouwelijke ondernemers uit de hele wereld verbinden: een leefbare toekomst uitbouwen", biedt deze zakenvrouwen de mogelijkheid om informatie uit te wisselen en te netwerken. Zij zal afgesloten worden met een uitgebreid bezoek aan Brussel en Brugge, om hen de vele attracties en de schoonheid van ons Lage Land te tonen.

Volgens het IWEC is het verlenen van toegang, middelen en steun om vrouwelijke ondernemers te helpen slagen, essentieel om de economische participatie van vrouwen te verzekeren, om de wereldwijde economische groei te stimuleren en om de kloof tussen te geslachten te dichten. Het is dus een mondiaal forum voor de uitwisseling van kennis, van ervaringen en contacten tussen vrouwelijke bedrijfsleiders, dat de deur opent naar nieuwe opportuniteiten en joint ventures,  en  de sociale dialoog stimuleert tussen vrouwelijke bedrijfsleiders en ondernemers.

Wenst u meer informatie? Afspraak op de website van IWEC.

 

Click to comment
DIGITAL TRANSFORMATION SUMMIT

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top