Connect with us
woman-sunglasses

Start-up

De Belgische start-up Teamleader haalt 10 miljoen euro op

De Belgische start-up Teamleader haalt 10 miljoen euro op

De Belgische start-up Teamleader, opgericht op de universiteitsbanken door Jeroen De Wit, Willem Delbare en Mathias De Loore, heeft zopas een fondsenwerving afgesloten van 10 miljoen euro in serie B, onder leiding van de vorige belegger, Fortino Capital.

Het cloudgebaseerde platform Teamleader helpt de KMO digitaal te gaan door hen een geïntegreerde oplossing aan te bieden, bestaande uit CRM, facturatie, projectbeheer en opvolging van de klanten.

Sinds de eerste structuur, gelanceerd in 2008, en de lancering van het definitieve product in 2012 heeft Teamleader een hele weg afgelegd. Twee fondsenwervingen gaan de huidige vooraf, wat vandaag het totaal opgehaalde bedrag op 13,5 miljoen euro brengt.

Teamleader heeft ondertussen kantoren geopend in Nederland, Duitsland en Spanje, naast het kantoor in ons land. Frankrijk en Italië zijn de volgende op de lijst van de start-up, die zijn expansie rustig zal verderzetten na het afsluiten van deze fondsenwerving, die behoort tot de 10 top van de fondsenwervingen voor een Belgische start-up.

Click to comment
Beelance Forum Digital Summer School

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top