Connect with us
woman-sunglasses

Market news

Qualifio genomineerd door Deloitte, Digiday en Digimedia

Qualifio genomineerd door Deloitte, Digiday en Digimedia

Qualifio, het platform voor interactiviteit en het verzamelen van gegevens, blijft verdergaan op zijn elan - en zijn succes blijft niet onopgemerkt. Het bedrijf uit Louvain-la-Neuve kreeg in de laatste weken nominatie na nominatie, van Deloitte Technology Fast 50 tot Digiday Awards Europe.

Qualifio rijgt de laatste weken de nominaties aan elkaar. Zo staat het bedrijf op de tiende plaats in de Technology Fast 50 van Deloitte, dat de Belgische tech bedrijven bevat met de snelste groei.

Qualifio werd bovendien genomineerd voor de Digiday Awards Europe, een competitie die tot doel heeft "de media, adverteerders en tech platformen te erkennen die verandering en innovatie brengen op de Europese markt". Het platform behoort tot de vier finalisten in de categorie "Best Audience Development Platform". De awards zullen op 1 december in Londen uitgereikt worden.

Qualifio staat tot slot ook in de lijst van de 100 meest belovende Belgische start-ups van 2016, opgesteld door Digimedia.

Na het openen van een nieuw kantoor in Madrid, en de integratie van de start-up Swelly, heeft Qualifio onlangs zijn teams in België en Nederland versterkt, met de komst van nieuwe medewerkers en de uitbreiding van zijn kantoren in Louvain-la-Neuve. Deze evolutie gaat voor het bedrijf ook samen met een consolidatie van zijn aanwezigheid op het Italiaanse en Britse grondgebied.

Click to comment

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top