Connect with us
woman-sunglasses

Market news

Sparkcentral haalt 18,5 miljoen dollar op

Sparkcentral haalt 18,5 miljoen dollar op

Het bedrijf dat door de Belg Davy Kestens opgericht werd en gevestigd is in Silicon Valley, gaat Europa en Azië veroveren. Het bedrag werd opgehaald bij vier investeringsfondsen gevestigd in de VS en België. Het investeringsbedrijf LRM, de voornaamste aandeelhouder van Sparkcentral, zorgt voor de helft van deze investering.

Sparkcentral, dat in het begin bekend stond onder de naam Twitspark, biedt zijn klanten de mogelijkheid om hun klantenrelatie op alle sociale netwerken te beheren via één enkele tool. Met het platform kan men klachten, suggesties, reacties en vragen beheren. Een oplossing die klanten overtuigd heeft zoals T-Mobile, Delta Air Lines, Uber, Nordstrom, JetBlue of Zappos.

Sparkcentral heeft nu dus bijna 20 miljoen dollar opgehaald via een kapitalisatieronde onder leiding van het Limburgse investeringsbedrijf LRM NV. Group MC (het investeringsfonds dat aan Caroline Maesen behoort) en de bestaande beleggers Split Rock Partners en Jackson Square Ventures hebben ook deelgenomen. Wat het totale risicokapitaal van het bedrijf op 37,5 miljoen dollar brengt, met als doel de Europese en Aziatische markten te veroveren.

Click to comment

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top