Connect with us
woman-sunglasses

Campaigns

TBWA, Digibende en minister De Croo lanceren Campus Senior

TBWA, Digibende en minister De Croo lanceren Campus Senior

De Digibende, het nieuwe jongerenproject van Telenet & TBWA, kreeg gisteren bezoek van de vice-premier en minister van Digitale Agenda Alexander De Croo. De minister kreeg er ineens een primeur, en lanceerde samen met de Digibende het nieuwste project: Campus Senior.

De minister kreeg er uitleg over de missie van de Digibende, die heel erg lijkt op die van hemzelf: aan heel Vlaanderen laten zien dat technologie het dagelijkse leven interessanter en plezanter maakt, voor iedereen.

En hij kreeg ook een primeur. De Digibende bedacht een nieuw project, Campus Senior. Dat project moet studenten, die op zoek zijn naar een rustige plek om te studeren, in contact brengen met senioren. Die hebben namelijk ruimte én tijd, en kunnen wat gezelschap wel gebruiken. In ruil geeft de student de senior een beetje digitale hulp. “Een schitterend idee,” waren de lovende woorden van de vice-eersteminister. Ze drukten dan ook samen op de blauwe knop, en lanceerden het project zo op de Facebook-pagina van Telenet.

Campus Senior is een nieuw project in een hele reeks ideeën van de Digibende. Zo toonden ze aan Vlaanderen hoe technologie de files lichter kan maken, ze maakten de Sint digitaal, organiseerden gezinnen en verbinden nu dus ook generaties. De Digibende zou normaal gezien 10 weken lang op pad gaan, maar, zo laten ze weten, “de Digibende blijft doorgaan,” om hun missie, die van minister De Croo én die van Telenet verder uit te dragen aan heel Vlaanderen.


Click to comment

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top