Connect with us

Amazon lanceert zijn video-aanbod in België

woman-sunglasses

Innovation

Amazon lanceert zijn video-aanbod in België

Amazon lanceert zijn video-aanbod in België

Amazon is begonnen met de wereldwijde uitrol, met uitzondering van China, van zijn online video-aanbod Prime Video, de grootste uitdaging tot nu toe voor concurrent Netflix.

Prime Video zal voortaan geïntegreerd zijn in het Prime-abonnement van de Amerikaanse e-commerce gigant, en wel in 19 landen, waaronder India, Frankrijk en België.

In andere landen zullen de internauten die zich willen abonneren, moeten intekenen op een abonnement van 2,99 dollar of 2,99 euro per maand voor de eerste zes maanden, en daarna 5,99 dollar en evenveel euro. Een Netflix-abonnement kost 8,99 dollar per maand.

De abonnees van Amazon Prime Video zullen alle films en reeksen uit de cataloog kunnen downloaden om ze offline te bekijken, een functie die Netflix eind november gelanceerd heeft.

Amazon zal prioriteit blijven geven aan de productie van originele content, zo verklaarde Tim Leslie, vicepresident van Amazon Instant Video International. De meeste originele programma`s, inbegrepen plaatselijke programma`s, zullen overal ter wereld beschikbaar zijn, zo voegde hij eraan toe.

Het meest bevolkte land ter wereld, China, blijft een gesloten markt voor Amazon, net als voor Netflix, omwille van de strenge wetgeving aldaar en de zware censuur.

(via Reuters)

Snelle tips

Bent u op zoek naar een reclamebureau?
Onze partner Sortlist helpt u de ideale partner te vinden!

Vind mijn reclamebureau
Click to comment

Subscribe to our weekly

Newsletter

Vacatures

Senior marketeer

Touring Verzekeringen / Touring Assurances

Senior marketeer

Business Analyst Customer Experience

Touring Assurances/ Touring Verzekeringen

Business Analyst Customer Experience

Digital marketing expert

Uitgeverij VAN IN

Digital marketing expert

Inside Magazine
Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top