Connect with us

Pizza.be neemt Resto-In over

woman-sunglasses

Market news

Pizza.be neemt Resto-In over

Pizza.be neemt Resto-In over

Takeaway.com, dat bij ons aanwezig is onder de naam pizza.be en koploper is op de markt van het aan huis leveren van maaltijden in Continentaal Europa, heeft de Belgische en Duitse activiteiten van Resto-In overgenomen.

Resto-In exploiteert de portaalsites voor het online bestellen en aan huis leveren van maaltijden en drank. De financiële details werden nog niet meegedeeld. Deze transactie zou geen grote gevolgen moeten hebben op de resultaten van Takeaway.com.

Siska De Lombaerde, Country Manager van Takeaway.com België: "Wij zijn zeer tevreden over de overname van de Belgische en Duitse activiteiten van Resto-In. Het zal onze positie als koploper op de markt in Continentaal Europa nog versterken".

 

Takeaway.com is in België al actief met Pizza.be en in Duitsland met Lieferando.de . Takeaway.com heeft zijn eigen leversysteem op een aantal selectieve markten gelanceerd in maart 2016. Vandaag is de logistieke dienst uitgebreid tot 16 grote Europese steden, verdeeld over 5 landen. De klanten en restaurants van Resto-In zullen gefusioneerd worden op het platform van Takeaway.com

Snelle tips

Bent u op zoek naar een reclamebureau?
Onze partner Sortlist helpt u de ideale partner te vinden!

Vind mijn reclamebureau
Click to comment

Subscribe to our weekly

Newsletter

Vacatures

Senior marketeer

Touring Verzekeringen / Touring Assurances

Senior marketeer

Business Analyst Customer Experience

Touring Assurances/ Touring Verzekeringen

Business Analyst Customer Experience

Digital marketing expert

Uitgeverij VAN IN

Digital marketing expert

Inside Magazine
Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top