Connect with us
woman-sunglasses

Market news

Pizza.be neemt Resto-In over

Pizza.be neemt Resto-In over

Takeaway.com, dat bij ons aanwezig is onder de naam pizza.be en koploper is op de markt van het aan huis leveren van maaltijden in Continentaal Europa, heeft de Belgische en Duitse activiteiten van Resto-In overgenomen.

Resto-In exploiteert de portaalsites voor het online bestellen en aan huis leveren van maaltijden en drank. De financiële details werden nog niet meegedeeld. Deze transactie zou geen grote gevolgen moeten hebben op de resultaten van Takeaway.com.

Siska De Lombaerde, Country Manager van Takeaway.com België: "Wij zijn zeer tevreden over de overname van de Belgische en Duitse activiteiten van Resto-In. Het zal onze positie als koploper op de markt in Continentaal Europa nog versterken".

 

Takeaway.com is in België al actief met Pizza.be en in Duitsland met Lieferando.de . Takeaway.com heeft zijn eigen leversysteem op een aantal selectieve markten gelanceerd in maart 2016. Vandaag is de logistieke dienst uitgebreid tot 16 grote Europese steden, verdeeld over 5 landen. De klanten en restaurants van Resto-In zullen gefusioneerd worden op het platform van Takeaway.com

Click to comment
DIGITAL TRANSFORMATION SUMMIT

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top