Connect with us
woman-sunglasses

Market news

Mediafin stapt over naar Adhese voor native advertising

Mediafin stapt over naar Adhese voor native advertising

Mediafin, uitgever van zakenkranten De Tijd en l’Echo, maakt sinds 18 januari 2017 gebruik van het Adhese-platform voor het aansturen en uitleveren van native advertising en contentmarketing op hun online publicaties. Dit zorgt niet enkel voor aanzienlijke tijdswinst en stroomlijning bij de publicatie van deze content (door een vergaande automatisering) maar bezorgt Mediafin ook uitgebreide rapportage en cijfers over performantie.

Content Republic, het team van media experts en content marketeers binnen Mediafin, werkt sinds 18 januari met Adhese-technologie. Deze vorm van communiceren waarbij voor overheden, bedrijven en organisaties contentprojecten op maat worden ontwikkeld die vervolgens verschijnen op de online kanalen van Mediafin (waaronder De Tijd, l’Echo, De Belegger, l’Investisseur, Netto, Sabato, Beurswijzer en Mon Argent) groeit snel.

Dankzij het Adhese-platform kan Content Republic het inplannen, online plaatsen en opvolgen van deze campagnes verder stroomlijnen, automatiseren en optimaliseren (bijvoorbeeld op vlak van context, targeting, capping en ogenblik van publicatie) en krijgen ze uitgebreide rapportering over lopende en afgelopen campagnes. 

Click to comment

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top