Connect with us
woman-sunglasses

Market news

Microsoft en Paragon Software vereenvoudigen het uitwisselen van grote hoeveelheden data

Microsoft en Paragon Software vereenvoudigen het uitwisselen van grote hoeveelheden data

De twee IT-bedrijven hebben een partnerschap afgesloten om het uitwisselen van grote hoeveelheden data tussen mobiele toestellen en opslagapparaten te vereenvoudigen

De computerreus gaat samenwerken met het bedrijf Paragon Software, specialist in multiplatforme mobiele toepassingen, om de "Paragon exFAT for Android" oplossing op de markt te brengen, een exFAT bestandssysteem (Extended File Allocation System), waarmee men data kan uitwisselen tussen externe opslagapparaten van meer dan 32 GB en de laatste nieuwe mobiele toestellen die onder Android draaien.

Paragon exFAT for Android wordt voorgesteld als een onderdeel van "Paragon USB Plugin for Total Commander", dat instant toegang biedt, non-root en offline, tot de exFAT data van een extern opslagtoestel en dat rechtstreeks vanop een Android  smartphone of tablet.

Concreet kan men met deze oplossing heel eenvoudig belangrijke documenten, foto`s, video`s, muziek en andere bestanden weergeven, opslaan, kopiëren en wijzigen tussen een Android mobiel toestel, harde schrijf of USB stick.

"Een van de grootste problemen bij multiplatforme informatica blijft het uitwisselen van gegevens tussen incompatibele systemen. Terwijl het in netwerk zetten van verschillende besturingssystemen fel vereenvoudigd is, blijft het uitwisselen van data problematisch omwille van de beperkingen van fabriekseigen bestandsystemen", aldus Konstantin Komarov, CEO van Paragon Software Group.

"Wij zijn verheugd over dit nieuwe partnerschap met de ontwikkelaar van de multiplatforme software Paragon Software, omdat die de gebruikers van mobiele toestellen het voordeel van opties en flexibiliteit biedt", zei van zijn kant Micky Minhas, vicepresident en juridisch adjunct-directeur van Microsoft.

Click to comment
DIGITAL TRANSFORMATION SUMMIT

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top