Connect with us
woman-sunglasses

Market news

SAS rijft 3,2 miljard dollar binnen in 2016

SAS rijft 3,2 miljard dollar binnen in 2016

Het IT-bedrijf heeft een omzetcijfer van 3,2 miljard dollar bekend gemaakt dankzij de groei van zijn activiteiten in verband met zijn nieuwe analytisch platform, cloud oplossingen, het Internet of Things en fraude-detectie.

Het IT-bedrijf, dat onlangs zijn 40e verjaardag vierde, meldde een groei van zijn  omzetcijfer en rendabiliteit bij een totale inkomst van 3,2 miljard dollar, wat een stijging was met 4% tegenover 2015. De verkoop van software is gestegen met 9% bij een constante perimeter, wat de blijvende vraag naar analytische oplossingen bevestigt.

"Wij versterken onze positie op onze strategische markten terwijl wij tegelijkertijd onze klanten innovatieve oplossingen bieden om ook hun meest complexe beroepsproblemen op te lossen", zo verklaarde Jim Goodnight, CEO van SAS.

Het omzetcijfer van SAS is wereldwijd gestegen, alle regio`s dooreen genomen. De SAS-technologieën -data management, analytics en business intelligence- zetten een netto groei neer op alle continenten. Tot de sectoren die een beduidende groei kenden behoren de banken, de administraties, gezondheidszorg en levenswetenschappen.

Volgens het bedrijf zijn er bijna 3.000 nieuwe bedrijven toegetreden tot de rangen van de SAS-klanten in 2016, die nu wereldwijd met 83.000 zijn.

Click to comment

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top