Connect with us
woman-sunglasses

Market news

Universem breidt internationaal uit met de opening van een kantoor in Parijs

Universem breidt internationaal uit met de opening van een kantoor in Parijs

Het blijft goed nieuws regenen bij Universem, specialist in SEM & Analytics op Belgisch gebied. In de laatste 4 jaar zette het een groei neer van meer dan 40% per jaar. Nu wil het bedrijf van 25 personen ook dichter bij zijn Franse klanten (Thalys, Mobalpa, Aircall, Sopra Banking, …) zijn en opent het een kantoor in Parijs.

Het is de bedoeling om nader bij zijn Franse klanten te staan en om de Franse BtoC en BtoB te helpen om hun investeringen in digital marketing op internationaal vlak te kiezen en de impact ervan te meten, door hen zijn expertise in meertalige acquisitie (SEO/ Content Marketing, Digital Advertissing, SEA, Social Ads) en Analytics (Conversion & Customer Intelligence) aan te bieden.

Nadat al kantoren geopend werden in Gembloux en Brussel, is dit een belangrijke nieuwe stap in de ontwikkeling van het bedrijf dat gespecialiseerd is in operationeel advies voor de digitale strategie.

In het kader van deze uitbreiding zijn er momenteel verschillende vacatures, vooral voor de ontwikkeling van het kantoor in Parijs.

Universem is een van de 100 bedrijven ter wereld dat over een driedubbele certificering beschikt: Google Premier Partner, Analytics Certified Partner & Tag Manager  Certified Partner. Het werkt in België voor klanten zoals Carrefour Belgium, Yves Rocher Benelux, UNICEF en Media-Markt.

Click to comment

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top