Connect with us
woman-sunglasses

Market news

idweaver en The Crew Communication slaan de handen in elkaar

idweaver en The Crew Communication slaan de handen in elkaar

Agentschappen idweaver en The Crew Communication sluiten een strategish en commercieel partnerschap en smelten hun ploegen ook fysiek samen. Het team van The Crew verhuisde half februari naar de idweaver-kantoren in Waterloo. De maatschappelijke zetel en een deel van het team blijven in Brussel-centrum.

Deze samenwerking loopt al enkele maanden en wierp zijn vruchten al af. Zo rekenen we nu Carlson Rezidor, Ageas en Auchan (Frankrijk) tot onze klanten. Andere dossiers die de beide organisaties samen zullen aanpakken, zitten nog in de finale onderhandelingsfase.

Luc de Tillesse, managing director van The Crew en Jean-Louis Dubrule, co-managing director van The Crew: “Vandaag heeft 80 procent van de verzoeken van onze klanten te maken met digitale initiatieven. Wij bewaren behoedzaam het evenwicht tussen merkstrategie, communicatie en digitale integratie. Met die aanpak spelen we optimaal in op nieuwe uitdagingen.”

Nicolas Degrave, CEO idweaver: “De aanpak van The Crew beantwoordt perfect aan onze verwachtingen. Hij berust op een gedeelde toekomstvisie voor communicatie. Die synergie is veelbelovend.”

Click to comment
DIGITAL TRANSFORMATION SUMMIT

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top