Connect with us
woman-sunglasses

Market news

nmg door google geselecteerd als één van de meest “high potential” agencies in belgië

nmg door google geselecteerd als één van de meest “high potential” agencies in belgië

Het gaat hard bij marketingbureau nmg. Op enkele jaren tijd groeide het Aarschotse agency uit van een driekoppig digitaal bureau tot een full service agency met 17 medewerkers. Vorig jaar mocht nmg in november de prestigieuze prijs “Most Promising Agency” in ontvangst nemen op de Digital Marketing Awards. Vandaag werd nmg door Google geselecteerd als één van de snelst groeiende, meest ambitieuze agencies in België. Hierdoor mag nmg deelnemen aan een exclusief coaching programma.

“We hebben tijdens onze groei steeds ingezet op klantgerichtheid én een optimale bedrijfscultuur waarin we onze mensen stimuleren om het beste van zichzelf te geven. Net daarom is deze erkenning van Google zo belangrijk.”, zegt Andy Coomans, Strategy Director bij nmg. De geselecteerde agencies in dit exclusieve programma worden gedurende de volgende maanden intensief gecoacht door de gerenommeerde internationale business coach Robert Craven (UK). “Dit zal ons helpen een nóg beter platform te bouwen waarmee we onze werking en cultuur kunnen versterken, nieuwe talenten kunnen aantrekken en het beste kunnen bieden aan onze klanten.”

 

Gedurende de volgende vier maanden zullen we actief werken rond onze bedrijfsstrategie, company culture, marketing, en sales. Dat gebeurt in groep met de andere geselecteerde agencies, maar ook individueel. “De open inzichten tijdens de sessies zijn enorm waardevol. Het is een diverse groep waarbij het kleinste agency vandaag vier mensen tewerkstelt, het grootste 95 mensen. Elk heeft zijn eigen individuele challenges. Tijdens de eerste dag werden we meteen geconfronteerd met de uitdagingen bij het upscalen van een onderneming. Begin dit jaar namen we de beslissing een Chief Operations Officer aan te werven om ons te ondersteunen in onze verdere groei, iemand die ons kan adviseren vanuit een brede expertise in grotere structuren.”, aldus Andy Coomans. “Een nodige én juiste beslissing zo bleek meteen tijdens de coaching van Robert Craven. Onze sector is namelijk zeer competitief en net daarom zijn we enorm dankbaar dat Google dit initiatief neemt en ons deze kans gunt. Kennis en inzichten zijn fundamenteel bij het uitbouwen van een stabiele en positieve onderneming. We grijpen deze kans dan ook met open armen en zullen de verworven kennis goed benutten in de nabije toekomst.”

Click to comment
DIGITAL TRANSFORMATION SUMMIT

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top