Connect with us

Google selecteert Hybrid Media voor hun Elevator Programma

woman-sunglasses

Market news

Google selecteert Hybrid Media voor hun Elevator Programma

Google selecteert Hybrid Media voor hun Elevator Programma

Google selecteerde in BelgiŰ 18 agentschappen voor hun Elevator programma. De selectie werd gemaakt op basis van de groei en het potentieel van de agencies. Met dit programma wil Google de agentschappen van de toekomst helpen om te groeien en zo hun potentieel sneller te bereiken.

Hybrid Media, een digital agency uit Antwerpen is één van de geselecteerde agentschappen voor dit programma. Ze zijn enorm blij met deze kans en bereid om het onderste uit de kan te halen zodat ze hun potentieel ten volle kunnen benutten.

Ze zullen persoonlijke coaching krijgen van Robert Craven, die actief is op internationaal niveau met sterke referenties van onder anderen Richard Branson. Met persoonlijke tips en groepssessies zal Hybrid Media uitgedaagd worden om hun eigen strategie vanuit een kritisch perspectief te bekijken en te optimalieren.

We zijn blij met de selectie en we zien het als een beloning voor ons harde werk van de voorbije jaren. We zijn ook enorm gemotiveerd om onze groeiambities voor de volgende 3 jaar met behulp van een erkende methodologie, waar ik zelf honderd procent achter sta, te verwezenlijken.” Alvast Johan Elias, zaakvoerder van Hybrid Media.

Snelle tips

Bent u op zoek naar een reclamebureau?
Onze partner Sortlist helpt u de ideale partner te vinden!

Vind mijn reclamebureau
Click to comment

Subscribe to our weekly

Newsletter

Vacatures

Senior marketeer

Touring Verzekeringen / Touring Assurances

Senior marketeer

Business Analyst Customer Experience

Touring Assurances/ Touring Verzekeringen

Business Analyst Customer Experience

Inside Magazine
Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top