Connect with us
woman-sunglasses

Market news

Wijs lanceert eigen php-technologie Harmony

Wijs lanceert eigen php-technologie Harmony

Als koploper in digitale strategie kiest Wijs bewust voor een multitech-filosofie. PHP en Sitecore zijn inhouse stevig geïntegreerd, voor andere technologieën zijn er gevestigde partnerships. De jarenlange PHP-traditie mondt nu ook uit in Harmony, een inhouse ontwikkeld webplatform gebaseerd op het Symfony-framework.

CTO Peter Grypdonck: ‘Harmony is echt ontstaan vanuit onze klanten. We voelden dat er nood was aan een allround webplatform dat zowel een eenvoudig contentplatform kan dragen, als een uiterst complexe e-shop.’ Naast die technologische nood was ook het CMS vanaf het begin cruciaal. Vanuit dezelfde klantencontacten leert Wijs immers dat de effectieve gebruikers baat hebben bij een gebruiksvriendelijke back-end. Harmony staat daarom ook voor intuïtief en eenvoudig beheerbaar Content Management. De klanten die nu al een Harmony-site hebben, bevestigen dat.

Schaalbaar en custom features

Naast het gebruiksvriendelijke CMS is ook de schaalbaarheid een belangrijke plus. Harmony bestaat uit een reeks basismodules die gecombineerd worden. Bedrijven groeien en evolueren.

Niet iedereen heeft vanaf de start bijvoorbeeld een blogmodule nodig, of een module om webformulieren op te stellen. Het weglaten van die stukjes heeft absoluut geen invloed op de stabiliteit van de site. Die flexibiliteit werkt ook in de andere richting: bovenop de standaardmodules kunnen PHP-developers eenvoudig alle mogelijke custom features uitbouwen.

Straffe marketing tool

Tegelijk is er onder de motor ook veel aandacht besteed aan online marketing performance. Dat Harmony gebouwd wordt in een bedrijf met een sterke onlinemarketingpoot zal daar zeker toe hebben bijgedragen. Niet alleen in Harmony zelf is online marketing eenvoudig, ook integratie met een marketing tool voor je e-shop, zoals bijvoorbeeld Hubspot, is makkelijk op te zetten.

 

Click to comment

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top