Connect with us
woman-sunglasses

Market news

Google selecteert Yappa voor uniek business programma

Google selecteert Yappa voor uniek business programma

Yappa is het enige Limburgse, digitale agency dat door Google geselecteerd werd voor hun exclusieve business programma Elevator. Doel van dit programma is de groei van digitale agencies te versnellen. Het bureau uit Alken groeide in 2016 met 30% en wilt in 2017 nog een versnelling hoger schakelen.

Voor hun Elevator Business Coaching Academy selecteert Google 18 high potential agencies binnen België. Die selectie gebeurt op basis van de digitale performances van het agency in kwestie en hun groeifase. Tijdens meerdere sessies gehost bij Google Brussel krijgen deze geselecteerde agencies te horen hoe ze sneller kunnen groeien.

Het programma wordt geleid door de gerenommeerde business coach Robert Craven. Craven is een internationale Keynote business speaker, consultant en auteur van boeken als ‘Grow Your Digital Agency’, ‘Bright Marketing’ en ‘Grow Your Service Firm’. 

Eerste schooldag

“De eerste schooldag is achter de rug. We werden meteen meegenomen en gechallenged in onze strategie en plannen. Onze coach is er echt wel eentje op Europees topniveau. Robert Craven geeft ons zowel in groep als individueel coaching en we zijn vast van plan dit optimaal te benutten voor onze toekomst.” - Yoeri Severy, Chief Enabler Officer bij Yappa.

Click to comment

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top