Connect with us
woman-sunglasses

Market news

Emakina.BE haalt een reeks nieuwe talenten binnen

Emakina.BE haalt een reeks nieuwe talenten binnen

Het gaat goed met Emakina.BE en het digitaal agentschap verwelkomt een dozijn nieuwe klanten. Om die nieuwe groei gepast op te vangen werft het nieuwe medewerkers aan met allerlei profielen. Daarnaast gingen er al een aantal bijkomende talenten aan de slag.

Senior digitaal expert Kristof Verheyden sluit zich aan bij Emakina’s strategisch team. Hij leerde de knepen van het vak als digitale marketingconsultant bij Havas media en Altavia ACT*. Bij Emakina ligt zijn focus op digitale reclame (SEA, PPC, betaalde sociale media), digitale strategie en performatie, om de klanten van Emakina te begeleiden naar uitstekende resultaten.

Kristof werkt er ondertussen al samen met Miel van Opstal, die onlangs ook de overstap maakte naar Emakina's strategisch team. Miel is gekend als ervaren digitaal strateeg en keynote speaker. Hij voltooide hiervoor opdrachten voor o.a. Microsoft Europe, Colruyt, Toerisme Vlaanderen en Royal Antwerp FC.

Jean Banh is ook een nieuwe aanwinst voor de Emakina-familie. Hij neemt een functie op als senior projectmanager voor internationale accounts. Deze centrale rol past hem als gegoten, na het afwerken van een aantal grote digitale projecten voor  belangrijke opdrachtgevers zoals Uefa, PMI en Zagrith juwelen.

Emakina trok onlangs een tweede nieuwe Projectmanager aan, Stefan de Haes. Hij deed ervaring op in digitale projecten en webontwikkeling bij het agentschap Blue Bees en bij de Gouden Gids. Naast zijn ervaring in projectbeheer brengt hij een stevige bagage mee als technologie- en systeemexpert. Stefan ging voor Emakina al aan de slag voor het D'Ieteren-team en voor enkele andere klanten. Daarnaast is hij betrokken bij nieuwe initiatieven met Hololens en HTC Vive.

Emakina is een waar ecosysteem voor talent. Het koestert en bevordert persoonlijke en professionele groei. Naast ervaren specialisten vindt ontluikend talent in allerlei domeinen er op natuurlijke wijze zijn plaats in de zon.

Sammy De Coorman is hiervan een perfect voorbeeld. Na zijn positieve ervaring als stagiair, is hij nu een enthousiaste mobiele developer, die vlot meedraait binnen Emakina / Applications, waar hij tovert met Android en iOS.

Emakina / Insights breidt ook zijn team uit, om met slagkracht de groeiende vraag naar hun diensten te beantwoorden. Onder leiding van Aline Durand onderzoekt het wat consumenten écht drijft en geeft het aan hoe die kennis optimaal kan renderen voor de klant.

Hun experts zorgen voor extra diepte en precisie van de customer journey, binnen alle ervaringen op alle contactpunten. Steeds meer bedrijven erkennen de grote toegevoegde waarde van deze kennis, wat de groei van het team verklaart.

Aline verwelkomde onlangs Kasper van Den Elsacker als nieuwe research director. Hij haalde diploma’s bij Vlerick, EHSAL en Antwerp Management School, en verdiende zijn sporen als expert bij Leo Pharma en suAzio, voordat hij de stap zette naar Emakina / Insights.

Program Manager Laura Balthazart is ook een nieuwe collega in het team. Ze migreert van de cloud-based berichten-startup Instaply, maar kent Emakina goed, omdat ze daarvoor zes jaar werkte als accountmanager en projectleider bij Emakina.BE.

Ieva Dominaite startte ook bij het Insights team, als Research Project Manager. Ze is Bachelor in de psychologie en Master in communicatiewetenschappen, en deed waardevolle ervaring op bij Aquent in Amsterdam.

Click to comment

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top