Hello Agency bevestigt zijn herstel met de komst van Dimitri Verboomen als Digital Director

Het management van Hello Agency versterkt zich met de komst van Dimitri Verboomen die de digitale leiding neemt over het bureau gespecialiseerd in geprinte en digitale diensten.

post-image-3

Hij voegt zich bij Laurence Binot, Directrice van het bureau, Laurent Van Duyse, Directeur Clients, Strategy & Change et Dennis Peeters, Directeur Innovaties.

Dimitri Verboomen specialiseerde zich in digitale technologieën. Hij stond 12 jaar aan het hoofd van Wanabe, samen met Laurent Van Duyse, en ontwikkelde zo zijn kennis inzake marketing en technologie. Hij heeft laten zien dat hij die twee werelden perfect kan beheren. Bij Wanabe, één van de eerste communicatiebureaus die echt interactief waren en gericht op de consument in België, ontwikkelde Dimitri het aanbod inzake CRM, CMS, e-business en social media die klanten verleidde zoals Proximus, Peugeot, Brico, Cora, Danone, …


“De evolutie van de media, van de digitale technologieën en van de gebruiksgewoontes bieden ons geweldige opportuniteiten om innoverende diensten te creëren met een enorme toegevoegde waarde voor onze klanten, waarbij de klant altijd een centrale plaats krijgt”, geeft Dimitri aan.

Back to top button
Close
Close