Connect with us
woman-sunglasses

Advertorial

Herken de voordelen van een online verkoopkanaal!

Herken de voordelen van een online verkoopkanaal!

De Webshop Vakbeurs – hét e-commerce event van 2017 - komt voor de allereerste keer naar België. De Webshop Vakbeurs richt zich op ondernemers die willen starten met een webshop, entrepreneurs die hun online kanaal willen optimaliseren en op gevestigde namen die naast fysieke verkoop de stap naar online verkoop willen maken.

Als belangrijkste e-commerce vakbeurs in België speelt de Webshop Vakbeurs perfect in op de ontwikkeling van online verkopen. De Webshop Vakbeurs biedt een compleet overzicht van oplossingen die nodig zijn voor beginnend en blijvend e-commerce succes. Het is simpelweg dé plek om je volledig te laten informeren over alle aspecten van e-commerce en online verkoop. Naast interessante exposanten kun je ook deelnemen aan diverse seminaries. Zowel de toegang tot de vakbeurs als de lezingen is volledig gratis!

Nood aan deskundig advies over e-commerce?

Naast de beursvloer met ruim 60 leveranciers zijn er ook 3 seminarieruimtes. Inspirerende sprekers van Bol.com, Coolblue, Google, Leapp, Vente-Exclusive.com, Newpharma, Meubis en Kinepolis behandelen er actuele onderwerpen en overstelpen je met praktische tips.

Beurs bezoeken?

Een bezoek aan het #1 e-commerce event van België op 3 en 4 mei is volledig gratis maar registreren is noodzakelijk. Meld je aan als bezoeker op www.webshopvakbeurs.be.

Click to comment

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top