De nieuwe app van Google maakt van uw tekeningen echte kunstwerkjes!

Google heeft AutoDraw gelanceerd, een unieke tool waarmee u kan tekenen als een professional, zelfs al hebt u twee linkerhanden…

Het is de bedoeling van Google om iedereen met succes simpele tekeningen te laten maken om hun boodschappen op te smukken, een flyer op te stellen of gewoon op het scherm een idee te tekenen.  Autodraw is gratis toegankelijk vanuit uw browser, , wat het tot een universele dienst maakt, die zowel op een computer gebruikt kan worden als op een smartphone of tablet, ongeacht het besturingssysteem.

 

Autodraw maakt deel uit van de Artificial Intelligence afdeling van de Amerikaanse gigant. Het gaat hier om een concrete toepassing van wat momenteel ontwikkeld wordt, en het is een voorbode van nog veel meer geavanceerde tools in de volgende maanden.

Het principe is simpel: u begint te krabbelen en het systeem analyseert de lijnen, terwijl het u in real time suggesties aanbiedt van de tekeningen die u probeert te maken. Met twee lijnen en een bol hebt u een boom. Met twee cirkels en twee strepen een koe, enz.

Honderden tekeningen zijn vooraf geregistreerd en Google plant om het aanbod binnenkort uit te breiden. U kan zelf ook tekeningen voorstellen in de "Artist" afdeling van de tool.

Back to top button
Close
Close