Connect with us
woman-sunglasses

Social Media

Facebook Spaces, nieuwste fase van het door Mark Zuckerberg bedachte sociale netwerk

Facebook Spaces, nieuwste fase van het door Mark Zuckerberg bedachte sociale netwerk

Omdat het resoluut nog verder wil gaan met video, heeft Facebook gebruik gemaakt van de F8 conferentie om Facebook Spaces voor te stellen, een nieuwe virtual reality toepassing. Volgens de door Mark Zuckerberg bedachte toekomst zullen onze avatars in buitengewone virtuele omgevingen spreken en spelen.

Facebook Spaces biedt een virtuele, ludieke en interactieve omgeving waarin de gebruikers van de toepassing hun vrienden kunnen aantreffen. In Facebook Spaces kunnen de gebruikers samen met hun vrienden content bekijken in een virtuele realiteit, met name foto`s en 360° video`s. Met deze nieuwe toepassing kan de gebruiker ook via Messenger een videogesprek opstarten met een vriend, om hem in zijn virtuele ruimte uit te nodigen.

Op het eerste zicht lijkt het interessantste nog de functie waarmee u zich in enkele seconden kan teleporteren naar gelijk welke plaats. Maar de zwakke resolutie van de geprojecteerde beelden laat u niet toe om het echt te geloven. U zal dus een selfie kunnen nemen met de avatars van uw vrienden. Een foto die halve lichamen toont, zwevend in een wazig landschap… Er is nog werk aan de winkel!

De applicatie is al beschikbaar in bèta op Oculus Rift.


Click to comment

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top