Connect with us
woman-sunglasses

Market news

Shelterr.com gooit de handdoek in de ring

Shelterr.com gooit de handdoek in de ring

Een aantrekkelijke look, een ander economisch model dan bij de concurrentie, en projecten in het buitenland in het vooruitzicht: de nieuwkomer op de Belgische online immobiliënmarkt had alles om het te maken.  Alleen blijft het nog altijd moeilijk om zijn plek te vinden.. De site is al een tijd in onderhoud en zou niet zo snel heropenen.

Shelterr.com is in 2015 met grote beloften gelanceerd op de Belgische markt. En nu laat het de koploper, Immoweb, zonder concurrentie. De oprichter van Shelterr.com, Benjamin Wayenberg, is niet meer bereikbaar en de site is niet toegankelijk. Een raar einde voor een project dat voorgesteld werd als een startup met een grenzeloze ambitie.

De immosite werd voornamelijk gesteund en gefinancierd door Fabian Thylmann, de voormalige pornokoning die bewaarengel geworden is van enkele startups, gevestigd in zijn incubator in Tervuren.  Ze zal drie jaren bestaan hebben en tot 12 fulltime medewerkers gehad hebben.

Voor de immobiliënsector is het een teleurstelling, want het model had de grootste namen aangetrokken, die in Shelterr een echt alternatief gevonden hadden voor het almachtige Immoweb.

Click to comment

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top