Connect with us
woman-sunglasses

Market news

Digitaal agentschap Uniway wordt SII Belgium en trekt nieuw talent aan

Digitaal agentschap Uniway wordt SII Belgium en trekt nieuw talent aan

Uniway zal voortaan onder de nieuwe naam van SII Belgium opereren. Het bedrijf was al in 2011 toegetreden tot de groep SII. Recent zijn er nieuwe talenten aangetreden bij het agentschap.

Het Brusselse agentschap Uniway verandert van naam en zal vanaf vandaag onder de nieuwe naam SII Belgium opereren. Het bedrijf had SII in 2011 vervoegd, een groep die in Frankrijk en 17 andere landen aanwezig is met 66 kantoren, en meer dan 6.000 medewerkers tewerkstelt.

Deze nieuwe naam moet de bekendheid van de groep SII vergroten en de zichtbaarheid van zijn activiteiten in België. In België en binnen de groep zal SII Belgium de ontwikkeling versterken van zijn activiteiten rond drie grote strategische pijlers van de digitale transformatie:

-E-commerce & Digital Marketing: “Transform customer experience”
-Productivity & Collaboration: “Transform the way we work”
-Actionable Insights & smart Solutions: “Transform data into intelligent actions”

Om zijn groei te begeleiden, heeft SII Belgium verschillende nieuwe talenten gerekruteerd:

Benjamien Schmitt is een nieuwe professionele uitdaging aangegaan door de operationele verantwoordelijkheid op zich te nemen als Team Lead van het E-Commerce & Digital Marketing team. Zijn ervaring als Projectleider bij PHPro en als Online Sales Coordinator bij Thomas Cook zullen hem toelaten om complexe e-commerce projecten voor zijn rekening te nemen.

Joris Van haegenberg is toegetreden tot het e-commerce team van SII Belgium als Consultant SAP Hybris in de rol van Functioneel Analist, een taak die hij voorheen met brio vervuld heeft bij Brico en Maxeda DIY Group.

Aurélien Vandervelden heeft het e-commerce team versterkt als Business analist, Functioneel analist en Projectleider. Hij heeft verschillende jaren als e-commerce Projectleider gewerkt bij Veritas.

Marc Coen vervoegde SII Belgium als Accountmanager. Zijn carrière en zijn ervaring in het beheer van de klantenrelaties (bij Cap Gemini, IBM en Xerox) zullen voor versterking zorgen van het commerciële team van SII Belgium.

Gebaseerd op de deskundige teams van ingenieurs, draaien de activiteiten van SII voor 54% rond Advies in Technologieën (informatica, elektronica en telecom) en voor 46% rond Systeemintegratie (technische informatica en netwerken).

De groep SII zette in het boekjaar 2015/2016, afgesloten op 31 maart, een omzetcijfer neer van 360,1 miljoen euro. SII Belgium zelf telt 60 personeelsleden; het realiseerde op het einde van het boekjaar 2015-2016 een omzet van 7,2 miljoen euro.

Click to comment
DIGITAL TRANSFORMATION SUMMIT

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top