Connect with us
woman-sunglasses

Start-up

Hoe "Your Private Butler" de persoonlijke dienstverlening heruitvindt op het mobiele toestel

Hoe "Your Private Butler" de persoonlijke dienstverlening heruitvindt op het mobiele toestel

De jonge Brusselse starter lanceert Your Private Butler, een slim bedacht samenwerkingsplatform dat de toegang tot persoonlijke assistentiediensten vanop een smartphone revolutionair wil veranderen. Een project dat afkomstig is uit de incubator Start it @kbc

U zoekt iemand om uw boodschappen te doen, voor uw wasgoed te zorgen of de hond uit te laten? De nieuwe Belgische app Your Private Butler stelt 200 "butlers" (geselecteerde studenten, die onder de wet op de deeleconomie werken) ter beschikking van de inwoners van Brussel.

Concreet wil het nieuwe deeleconomieplatform het eenvoudiger maken om de vragen van de klanten (boodschappen, leveringen vanuit elk mogelijke winkel, reiniging van kleding, kleine tuinwerken) in contact te brengen met de butlers. En dat zonder enige inschrijvingskosten!

De Your Private Butler app, die ontwikkeld werd op het economisch model van Uber, moet een antwoord bieden op de groeiende vraag naar dienstverlening aan personen in stedelijke agglomeraties.

Nadat de gebruiker heeft ingevuld welk soort dienst hij wil, de plek, het tijdstip en het tarief dat hij wil uitgeven voor de aankoop of dienst, wordt hij in contact gebracht met het Your Private Butler platform dat ervoor zorgt dat de vermelde som geld geblokkeerd wordt.

"De beveiligde betaling wordt uitgevoerd zodra de goederen of dienst geleverd zijn, via de online derdebetalersdienst STRIPE, er is dus geen enkele cash betaling nodig", legt Christophe Degraeve uit, oprichter van Your Private Butler.

"Dankzij de geïntegreerde geolocalisatie krijgen de butlers die zich in de omgeving bevinden van het punt waar de opdracht uitgevoerd moet worden, een melding over elke nieuwe opdracht op de app. De klant kan tegelijkertijd de butlers zien die de opdracht aanvaarden en die dus beschikbaar zijn om de opdracht uit te voeren. Binnen een tijdspanne van 30 tot 60 minuten of op het door de klant geprogrammeerde tijdstip".

Klikt de gebruiker in de app op de button "Voltooien", dan verschijnt er een preview van de betaling, die de klant informeert over het reëel uitgegeven bedrag. De uiteindelijke betaling wordt uitgevoerd tussen de klant en Your Private Butler en tussen Your Private Butler en de Butler. Na elke afgeronde opdracht kunnen beide partijen een feedback geven op basis van vertrouwen".

De dienst is beschikbaar in het hele Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Om het gemakkelijker te maken de eindjes aan elkaar te knopen, worden de butlers betaald op de dag zelf dat zij de taak van het platform uitvoeren. Een ander voordeel is dat de opdrachten, dankzij de geolocalisatie, altijd in hun omgeving zijn, wat de tijd verkort die nodig is om de opdrachten uit te voeren.

De startup verwacht het platform tot een 500 personen te laten uitbreiden. "Een persoonlijke touch behouden en altijd kwaliteit bieden is voor ons een prioriteit, ook wanneer wij groeien en uitbreiden".

De Your Private Butler app kan gratis gedownload worden in de App Store en is beschikbaar in Brussel.

Click to comment

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top