Connect with us
woman-sunglasses

Innovation

2dehands.be lanceert ‘Clickable Stickers’. Maak stickers van je zoekertjes.

2dehands.be lanceert ‘Clickable Stickers’. Maak stickers van je zoekertjes.

Vandaag lanceert 2dehands.be de gratis iPhone-app extensie ‘Clickable Stickers’. Hiermee maak je stickers van jouw zoekertjes, die je via iMessage naar vrienden kan sturen. Door op deze unieke stickers te klikken, komen ze meteen bij jouw zoekertjes terecht.

2dehands.be doet er alles aan om het kopers en verkopers zo makkelijk mogelijk te maken om hun spullen te (ver)kopen. Daarom pakt het platform vandaag uit met een unieke innovatie: via ‘Clickable Stickers’ kunnen iphonegebruikers stickers van hun zoekertjes meesturen in hun chatberichten in iMessage. Deze unieke stickers linken door naar hun zoekertjes op 2dehands.be. Zo biedt het platform haar gebruikers een extra manier om hun spullen aan de man/vrouw te brengen. 

Petra Baeck, woordvoerster van 2dehands.be“We zien het allemaal aan onze WhatsApp-, Facebook Messenger- en iMessage conversaties: stickers, emoji’s en andere visuele toepassingen zoals Giphy komen er steeds vaker in voor. Wij spelen hier op in door onze gebruikers een innovatieve tool aan te reiken die hen helpt om te communiceren met potentiële kopers.” 

‘Clickable Stickers’ is vanaf vandaag beschikbaar in de app store.

Click to comment

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top