Connect with us
woman-sunglasses

Market news

Cisco en IBM slaan de handen ineen om de cybercriminaliteit te bestrijden

Cisco en IBM slaan de handen ineen om de cybercriminaliteit te bestrijden

De twee computerreuzen maakten hun voornemen bekend om hun producten, hun diensten en hun threat intelligence te harmoniseren. De klanten zullen bovendien genieten van schaalvoordelen bij de assistentie van IBM Global Services voor de Cisco-producten.

Cisco en IBM Security hebben beslist met vereende krachten de cybercriminaliteit te bestrijden. De cybersecurity researchteams IBM X-Force en Cisco Talos zullen eveneens samenwerken op vlak van research naar threat intelligence en belangrijke cybersecurity incidenten.

Cisco zal zijn beveiligingsproducten koppelen met de controlesoftware van IBM, QRadar, waarmee klanten hun netwerken, toestellen en clouds in het oog kunnen houden en beschermen. Cisco kondigt ook twee nieuwe toepassingen aan voor QRadar.

IBM van zijn kant zal zijn Resilient Incident Response Platform (IRP) koppelen aan Threat Grid. De IRP-gebruikers kunnen voortaan ook de threat indicatoren analyseren en potentiële malware elimineren met de "sandbox" technologie van Threat Grid.

"De combinatie van X-Force en Talos betekent een doorslaggevend voordeel in de strijd tegen de cybercrime. IBM is al lang voorstander van een open samenwerking op vlak van cybersecurity", aldus Erno Doorenspleet, Executive Security Advisor bij IBM Security.

Click to comment
DIGITAL TRANSFORMATION SUMMIT

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top