Connect with us
woman-sunglasses

Innovation

Een nieuwe oplossing tegen phishing en cyberfraude

Een nieuwe oplossing tegen phishing en cyberfraude

Barracuda, provider van beveiligingsoplossingen, heeft een nieuwe oplossing voorgesteld die moet beschermen tegen phishing- en cyberfraude-aanvallen. Het systeem is gebaseerd op artificial intelligence en bestaat als cloud service.

De nieuwe Sentinel-oplossing van het bedrijf Barracuda maakt gebruik van artificial intelligence om gebruikers, bedrijven en merken te beschermen tegen spear phishing aanvallen, pogingen tot misbruik van de identiteit, tegen het hacken van mailservers om geld af te troggelen en tegen cyberfraude.

De tool combineert drie lagen artificial intelligence technologie in een complete oplossing die tegen gepersonaliseerde aanvallen beschermt. Concreet berust Barracuda Sentinel op een multilayer artificial intelligence motor die spear phishing aanvallen in real time ontdekt en afstopt, en die identificeert welke werknemers aan het hoogste risico blootstaan.

De oplossing logt rechtstreeks in op communicatieplatformen zoals Microsoft Office 365. Hierdoor heeft zij onmiddellijk toegang tot de  actuele en vroegere data die nodig zijn om de bestaande communicatieschema`s van de organisaties te begrijpen en zo pogingen tot identiteitsdiefstal te ontdekken.

"Spear phishing is een dreiging die niet alleen de grote bedrijven treft. Iedereen is een potentieel doelwit", aldus Asaf Cidon, Vice-President of content security services bij Barracuda Networks.

Click to comment
DIGITAL TRANSFORMATION SUMMIT

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top