Connect with us
woman-sunglasses

Start-up

Small Teaser haalt 800.000 euro op

Small Teaser haalt 800.000 euro op

De Belgische start-up slaagt erin om 800.000 euro op te halen bij een eerste rondel bij investeringsfondsen en business angels. Doel van de financiële operatie: het avontuur verderzetten op de Amerikaanse markt, dankzij een grotere marketing enveloppe.

Het bedrijf Small Teaser, dat in 2017 door de incubator Startups.be uitgeroepen werd tot start-up van het jaar, heeft een nieuw platform bedacht dat bloggers inkomsten moet verschaffen. Zij kunnen er hun eigen digitale publicaties lanceren of meeschrijven aan een bestaand blog. De gegenereerde inkomsten worden gedeeld met de auteurs.

Het bedrijf werd in 2015 opgericht door Stijn en Ruth Janssen en werd onlangs verkozen tot "Start-up van het jaar" door Startups.be. Met het kapitaal van 800.000 euro, dat bij een eerste fondsenwerving opgehaald werd, willen de oprichters meer marketing en research & development doen. Zij zijn ook van plan om het platform in de Verenigde Staten te lanceren.

Het opgehaalde kapitaal is afkomstig van Belgische beleggers, van het investeringsfonds The Co-Foundry en van de Belgische business angels Frank Bekkers, Koen Desmedt (ex Mobile Vikings) en Bart Claeys.

Click to comment

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top