Connect with us
woman-sunglasses

Innovation

Een smartphone die het groot ziet!

Een smartphone die het groot ziet!

Het Franse merk Danew lanceert een smartphone die toch wat ongewoon is. Het toestel is immers voorzien van een geïntegreerde projector die de content op groot scherm kan projecteren!

De Franse fabrikant Danew heeft een nieuwe lijn smartphones voorgesteld waarmee men de content op een groot scherm kan projecteren om die zo met zoveel mogelijk mensen te delen. Het toestel komt er na een lange rijpingsperiode, die in 2010 begon toen het bedrijf belangstelling kreeg voor de projectietechnologie met zijn eerste zakprojector.

Vandaag bevat de smartphone Konnect 560 Cinepix dus een krachtige projector van 50 lumen die een beeld van maximaal 3 meter diagonaal levert. Alles wat op het scherm staat kan in theorie geprojecteerd worden, of die content nu lokaal opgeslagen staat of op het internet.

De projector bevat ook een Keystone functie, die tot nu toe enkel bij projectoren voor beurzen voorkwam. Die zorgt ervoor dat het geprojecteerde beeld automatisch aangepast wordt om zo de best mogelijke visuele ervaring te bieden.

Het toestel bevat ook de vele laatste nieuwe functies, draait onder Android 7 en wordt verkocht aan de prijs van €649,90 btw incl.

Click to comment

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top