Connect with us
woman-sunglasses

Mobile

Payconiq en Digicash slaan de handen ineen om de mobiele betaling een boost te geven

Payconiq en Digicash slaan de handen ineen om de mobiele betaling een boost te geven

De overname van de nieuwe Luxemburgse applicatie zal de aanwezigheid van mobiel betalen op de Benelux-markt verstevigen. Een woordje uitleg.

De nieuwe mobiele betaaloplossing Payconiq meldt dat het de ambitie heeft om zijn commerciële voetafdruk in het Groothertogdom Luxemburg te vergroten met de overname van Digicash Payments, het bedrijf dat Digicash beheert, een app voor betaling via de smartphone. Payconiq wil zo een stevig partnerschap uitbouwen met de Luxemburgse banken en handelaars, om te profiteren van de aanzienlijke inspanningen die het de laatste jaren deed om een van de meest geavanceerde mobiele betaalplatformen in Europa te creëren.

Met deze overname zal Payconiq zijn expertise en internationale dimensie naar het Groothertogdom uitbreiden, om zo de klantervaring bij  betalingen online, in de winkel en tussen particulieren, nog verder  te verbeteren.

Ter herinnering, de Payconiq oplossing is al actief in België en binnenkort ook in Nederland, en wordt ondersteund door de banken ING en KBC. Met deze betaaloplossing voor de smartphone kan men online betalingen uitvoeren, tussen particulieren onderling, en in de winkel, via een QR code of een rechtstreekse link naar da app.

Payconiq wil de uitbreiding van diensten voor gebruikers en online handelaars in het eerste semester 2018 verderzetten   "Wij zijn van plan om nauw samen te werken met de nationale community van Digicash, die de gebruikers, handelaars en retail banken omvat. Het is tevens een uitstekend voorbeeld van een Benelux-partnerschap, dat de weg vrijmaakt voor een Europese digitale toekomst in de betaalsector", aldus een verheugde CEO van Payconiq, Duke Prins.

Click to comment

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top