Connect with us
woman-sunglasses

Mobile

Hoe de Huawei P10 de beste smartphone van het jaar werd...

Hoe de Huawei P10 de beste smartphone van het jaar werd...

Het mobiele toestel van de Chinese IT-gigant behaalt de EISA "Smartphone Camera" prijs voor het jaar 2017-2018. De vrucht van een constante strategie, die ervoor zorgt dat de fabrikant met 10% marktaandeel bij de mobiele toestellen flirten kan.

Het Chinese merk zet zijn opmars op de markt van de smartphones verder. Als kers op de taart behaalt de Huawei P10 de prestigieuze EISA Smartphone Camera 2017-2018 award, uitgereikt door de vereniging die de media vertegenwoordigt, gespecialiseerd in consumentenelektronica.

Naast het model P10 werden twee andere producten van de Huawei-familie bekroond: het connected watch Huawei Watch 2 behaalt de prijs "beste draagbaar toestel" (Best Wearable Device) en de Honor 8 Pro kreeg de titel van "beste Europese smartphone voor de consument" (European Consumer Smartphone).

"De EISA award, behaald voor de P10, is de bekroning van onze strategie om ons te blijven concentreren op innovatie en design in het hogere segment van de telefoons, waarvan onze P-serie de vertegenwoordiger is", aldus een verheugde Dirk Pauwels, Country Director van Huawei Consumer BG België.

Herinneren wij er tevens aan dat de Huawei P-serie sinds 2013 vier jaar op rij de prijs voor "Beste consumenten smartphone"  behaald heeft.

In de eerste zes maanden van het jaar is het aantal wereldwijd verkochte Huawei-telefoons met 20,6% gestegen, wat het marktaandeel van Huawei op 9,8% brengt. Huawei staat bovendien op de 49e plaats in het BrandZ-klassement van de sterkste merken ter wereld.

Click to comment
DIGITAL TRANSFORMATION SUMMIT

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top