Connect with us
woman-sunglasses

Market news

Lenovo kondigt nieuwe partnerschappen aan om de gamewereld te veroveren

Lenovo kondigt nieuwe partnerschappen aan om de gamewereld te veroveren

Het IT-bedrijf heeft gemeld dat het van de Gamescom beurs gebruik zal maken om twee nieuwe commerciële partnerschappen op het gebied van videogames aan te kondigen. Een ervan is met het bedrijf Asetek, het andere met Corsair.

Lenovo en Asetek werken momenteel samen aan de ontwikkeling van een nieuw model computer, de Lenovo Legion Y920 Tower met vloeibare koeling, die in de herfst voorgesteld zal worden aan de gamers en in oktober beschikbaar is aan een prijs vanaf €2.399.

Parallel heeft Lenovo een samenwerking aangekondigd met het IT-bedrijf Corsair, om de Lenovo Legion Y920 Tower te voorzien van een LPX DDR4 (CORSAIR VENGEANCE) geheugen met de mogelijkheid tot overclocking, om de snelheid en de prestaties van de machine, die in september 2017 beschikbaar zal zijn vanaf €2.299, een boost te geven.

Buiten de aangekondigde partnerschappen zal Lenovo vier nieuwe producten toevoegen aan zijn gamma Lenovo Legion: drie Windows 10 VR-ready pc`s  -de Legion Y920, Y720 en Y520 Towers- en de nieuwe gaming monitor Lenovo Legion Y25f.

De Lenovo Legion Y920 is het eerste product ontstaan uit de samenwerking met CORSAIR, maar het partnerschap houdt hier niet op. Lenovo heeft immers aangekondigd dat het later nog andere projecten zal voorstellen die de gaming ervaring van de gebruikers moeten verbeteren.

Click to comment

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top