Connect with us
woman-sunglasses

Mobile

Wanneer de toekomst van het mobiele toestel bij artificiële intelligentie ligt…

Wanneer de toekomst van het mobiele toestel bij artificiële intelligentie ligt…

De Chinese IT-gigant Huawei heeft een nieuwe generatie van mobiele chips voorgesteld, die meer gefocust zijn op artificial intelligence en de cloud.

De laatste editie van de internationale beurs voor consumentenelektronica IFA 2017 van Berlijn was dé gelegenheid voor fabrikant Huawei Consumer Business Group om een nieuwe generatie smartphones te onthullen, die voorgesteld worden als beduidend innovatiever op vlak van mobiele intelligentie.

Concreet heeft de CEO van het bedrijf, Richard Yu, gezegd dat de nieuwe chip Kirin 970, die in de volgende generatie van de Huawei smartphones zal zitten, alle voordelen zal combineren van de cloud technologieën, met de snelheid en reactiviteit van het native verwerken van artificiële intelligentie.

Men mag zich er met andere woorden aan verwachten dat de toekomstige modellen smartphones van dit merk de manier van onze interactie met onze toestellen zullen veranderen, dankzij nieuwe ervaringen die artificiële intelligentie met zich meebrengt.

De Kirin 970 chip zal door Huawei gebruikt worden in zijn nieuwe reeks Mate 10 smartphones, waarvan de presentatie voorzien is voor 16 oktober eerstkomend.

Click to comment
Digital Summer School

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top