Connect with us
woman-sunglasses

Advertorial

Contraste Europe ondersteunt zijn klanten in hun digitale transformatie

Contraste Europe ondersteunt zijn klanten in hun digitale transformatie

Sinds de integratie van Defimedia (2013) en meer recentelijk Audaxis (2017) en de oprichting van The Digital Journey (2017), is Contraste Europe uitgegroeid tot een belangrijke speler in de IT-sector in België en Luxemburg. Dankzij de toegenomen omvang van de groep en de uitgebreide aanbod, kan Contraste haar activiteiten uitbreiden en nieuwe activiteiten ontplooien.

Met meer dan 450 IT-Professionals biedt Contraste Europe een breed aanbod van digitale diensten. De klanten hebben nu het voordeel dat ze een ‘one stop shop’ hebben voor hun digitale transformatieprojecten.

Het digitale, veel meer dan een web portaal

Vandaag betekent ‘digitaal zijn’, niet alleen een website hebben, het is wel meer dan dat. Om digitaal te groeien in een bedrijf, moeten we rekening houden met een compleet ecosysteem van marketing, data governance, back-Officemanagement, cloud, data, Klantenbeleving, bedrijfsprocessen, interne werkmethoden, bedrijfscultuur, welzijn op het werk, relaties met leveranciers, relaties met de autoriteiten, ...

Het is essentieel om alle deze punten mee te nemen voor een succesvolle digitale transformatie. Dit is wat contrast Europe u vandaag biedt.

De ambitie van Contraste Europe? Van zijn klanten differentiatiors maken.

Forrester, een pionier in de digitale transformatie, heeft een digitaal maturiteitsmodel ontwikkeld dat bedrijven in 4 segmenten opdeelt: sceptici, volgers, coöperators en differentiators.

Van de scepticus die een aantal stappen heeft gezet in zijn digitale transformatie, tot de differentiator, helpt Contraste Europe elk van zijn klanten om vooruit te gaan in dit maturiteitsmodel volgens zijn eigen tempo en behoeften.

Concreet kan Contraste Europe u ondersteunen voor:

-    Het dematerialiseren van producten en / of diensten geheel of gedeeltelijk om de aanwezigheid in de digitale kanalen, waar de klanten zijn, mogelijk te maken
-    Het creëren en optimaliseren van de kanalen waar de bedrijven hun producten ter beschikking stellen van klanten anytime, anywhere, anything
-    Het creëren en optimaliseren van de communicatiekanalen, gebruikt voor het communiceren over de informatie met betrekking tot de producten en de diensten
-    Het herzien van interne en externe werkmethodes
-    De tijd verminderen die nodig is om de diensten en producten aan de realiteit van de markt aan te passen
-    Het versnellen van interne of externe feedback cycli van de organisatie
-    Het gebruiken van de cloud-mogelijkheden, de essentiële infrastructuur voor de nieuwe economie.

De diensten van Contraste Europe

Elke Competence Center van de groep komt met zijn eigen expertise en biedt de klanten een uitgebreid scala aan van aanvullende diensten.

Contraste biedt een portfolio van diensten aan op basis van vier hoofdassen: Advies, Applicatie Beheer, Standaardoplossingen en infrastructuurdiensten.

Defimedia onze web dochter, helpt haar klanten een effectieve online strategie uit te bouwen. Van de definitie van de zakelijke doelstellingen over de webontwikkeling (sites, zakelijke toepassingen, mobiele sitemaps) tot de e-marketing, voldoen de diensten van Defimedia aan alle behoeften van een Web-project.

Audaxis integreert al deze diensten, het biedt met een hoge toegevoegde waarde oplossingen in Web-, ERP- en Data Intelligence toepassingen, die ondersteuning bieden voor de ontwikkeling en de digitale transformatie van haar klanten. Audaxis heeft expertise op Drupal (opensource CMS), Drupal Commerce (ecommerce), MaPs (PIM Product Information Management), Talend (Data Intelligence), ERP NetSuite (Cloud ERP) en Compiere (Open Source ERP).

The Digital Journey helpt u de juiste beslissingen te nemen over uw cloud infrastructuur, ondersteunt u in de overgang naar en kan het beheer verzorgen van uw cloud omgeving.

Wil je weten waar je staat op vlak van uw digitale maturiteit? Kom ons dan bezoeken op stand 24 en beantwoord er onze vragenlijst om je score te ontdekken.

Click to comment

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top