Connect with us
woman-sunglasses

Mobile

Gedaan met pv`s dankzij cPark

Gedaan met pv`s dankzij cPark

De jonge start-up, geselecteerd voor de "Top 100 Best Startups in Belgium" van Digimedia, zal de automobilisten in vervoering brengen. De bedrijven die het parkeren moeten controleren iets minder...

Hadrien Crespin kreeg het idee voor cPark toen hij geïrriteerd was over de vele boetes die hij tijdens zijn vakantie gekregen had. Deze nieuwe tool heeft drie belangrijke functies. Hij helpt u om beschikbare parkeerzones te vinden en sorteert die daarbij in gratis parkings, betalende zones of zones met parkeerschijf.

Goed nieuws voor uw portemonnee: hij zal u ook helpen om boetes te vermijden. De app verwittigt u, dankzij zijn community die uit ongeveer 40000 leden bestaat, wanneer er controleurs langskomen. En last but not least, hij zendt u een melding wanneer uw parkeertijd verlopen is of wanneer er een politieagent in de buurt van uw wagen komt.

De start-up heeft automobilisten in Brussel en Antwerpen al gelukkig gemaakt, en hij wil zijn actieterrein in de volgende maanden uitbreiden naar andere grote steden. U kunt de start-up aantreffen op de Digital First beurs die plaats heeft op 19 oktober eerstkomend.

Click to comment
DIGITAL TRANSFORMATION SUMMIT

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top