Connect with us
woman-sunglasses

Innovation

Ook uw haar krijgt digitale steun,  met het slimme gamma Digital Sensor van BaByliss

Ook uw haar krijgt digitale steun,  met het slimme gamma Digital Sensor van BaByliss

De toestellen van het gamma Digital Sensor (haardroger, stijltang, krultang en styling borstel), die voorzien zijn van sensoren die uw eigenschappen analyseren, passen hun instellingen automatisch aan voor een gebruik op maat en een optimale efficiency.

Uw haren moeten heel wat agressie ondergaan. Kleurstoffen, luchtvervuiling, brushing, wat een beproeving voor uw haardos! In 2015 doet het digitale zijn intrede in de kapperswereld met BaByliss. Om uw haar gladder, zachter en glanzender te maken, terwijl het toch beschermd blijft, lanceert BaByliss vandaag zijn gans nieuwe gamma Digital Sensor. Dat bestaat uit 4 slimme producten die zich automatisch aanpassen aan uw type haar, en dat elke dag respecteert.

Het merk heeft de eerste slimme motor ontwikkeld met als enig doel het haar te beschermen, en het heeft dit geïntegreerd in zijn nieuwe slimme haardroger. De EC Digital motor ervan, die voorzien is van een sensor, herkent het haaraccessoire dat gebruikt wordt en past automatisch de snelheid en de druk van de luchtstroom aan het gekozen gebruik aan (zacht of intens). Een microprocessor controleert de luchtstroom 366 keer per seconde en past hem aan, om zo de juiste temperatuur te produceren en te behouden tijdens de hele droogbeurt.

Voor het opzuigen, comprimeren en voortstuwen van de lucht werd inspiratie gezocht bij de luchtvaartindustrie zodat dit zonder turbulentie verloopt op een unieke as, voor een maximale performantie. De luchtstroom is constant, het debiet twee keer sneller dan met een andere technologie, waardoor de tijd voor het drogen met 32% verkort kan worden. Bovendien zorgt een uniforme en constante temperatuur van 70% aan het oppervlak van het haar, de ideale droogtemperatuur, ervoor dat hotspots die de capillaire vezel beschadigen, voorkomen worden. Het natuurlijk vlies van het haar en zijn natuurlijke hydratering blijven dan ook bewaard.

Deze haardroger van de nieuwste generatie, die aan de prijs van €225 verkocht zal worden, garandeert dus een optimale efficiency en zorgt voor sneller drogen met het grootste respect voor het haar. Dankzij zijn 3 professionele  hulpstukken kunt u gladstrijden, brushen en de krullen intact houden, om thuis het resultaat van een coiffuresalon te verkrijgen.

Maar het is niet alles! BaByliss heeft zijn nieuwe Digital Sensor technologie ook toegepast voor drie andere producten: een stylingtang, een brushing borstel en een krulijzer. Die zullen vanaf november beschikbaar zijn aan de prijs van €145.

Click to comment
DIGITAL TRANSFORMATION SUMMIT

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top