Connect with us
woman-sunglasses

Market news

Ontdek de 100 beste start-ups van België en de digitale trends voor 2018

Ontdek de 100 beste start-ups van België en de digitale trends voor 2018

Nu donderdag opent de twaalfde editie van de Digital Fist beurs zijn deuren. Deze niet te missen ontmoetingsplek voor de digitale industrie in België belooft een uitzonderlijke editie te worden met meer dan 100 conferenties, de beste start-ups van het land en internationale keynote sessies.

Met meer dan 100 conferenties op één dag tijd zullen alle thema`s rond de digitale transformatie behandeld worden. De bezoekers van de beurs zullen zo op de hoogte kunnen zijn van de laatste nieuwe technologieën en vorderingen bij de verschillende thema`s zoals digital marketing, internet of things, marketing automation, sociale netwerken, de cloud, het beheer van data, het mobiele, enz.

Voor het eerst in België zullen de 100 beste start-ups van het land verenigd zijn. Zij staan samen op de "Startup Village" en hebben elk een plek om hun product, technologie of innovatie te presenteren. In het begin van de namiddag zullen de verschillende prijzen uitgereikt worden aan de startups van het jaar, evenals de publieksprijs.

Mis deze uitzonderlijke dag niet, en schrijf u meteen in op de site van het evenement!

Click to comment
DIGITAL TRANSFORMATION SUMMIT

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top