Connect with us
woman-sunglasses

Market news

EASI breidt in Vlaanderen uit met de overname van INTO IT

EASI breidt in Vlaanderen uit met de overname van INTO IT

EASI heeft het Gentse bedrijf INTO IT Systems & Security overgenomen, specialist in IT-beveiliging. Deze overname kadert in de strategie van het bedrijf uit Nijvel om zijn expansie verder te zetten in het Vlaamse gewest.

Met deze overname versnelt EASI de ontwikkeling van zijn cel gewijd aan IT-beveiliging. Het versterkt meteen ook zijn positionering op de markt.

Thomas Van Eeckhout, managing partner EASI: "Met deze overname geven wij onze afdeling beveiliging een nieuwe dimensie. Wij verbreden onze expertise in IT-infrastructuur, in het bijzonder op vlak van beveiliging en de cloud. Onze twee bedrijven hebben een uitgebreide competentie in deze twee domeinen, waardoor wij een mooie synergie kunnen bieden aan onze klanten. Onze gezamenlijke expertise zal ons een nog stevigere plek op deze markt waarborgen."

Het gaat om de derde overname door EASI in vijf jaar tijd. "In 5 jaar is het aantal medewerkers bij EASI verdubbeld. Met deze overname zullen wij de kaap van 200 medewerkers overschrijden, waarvan een tiental gespecialiseerd zal zijn in IT-beveiliging. En wij willen het daar niet bij houden, wij zijn vastbesloten om op dit elan verder te gaan", aldus een enthousiaste Thomas Van Eeckhout.

Click to comment
DIGITAL TRANSFORMATION SUMMIT

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top