Connect with us
woman-sunglasses

Market news

Digital First: een schot in de roos

Digital First: een schot in de roos

Digital First heeft zijn twaalfde verjaardag waardig gevierd. Meer dan 3700 bezoekers op de teller, een honderdtal conferenties en keynotes en een echte onderdompeling in het hartje van innovatie

Een daverend succes voor Digital First, de grootste bijeenkomst van de digitale industrie in België. Dit evenement heeft eens te meer een programmatie van hoge kwaliteit voorgesteld, met internationale sprekers en content die door bekende experts gebracht werd.

Op het programma van de dag stond onder andere een Business Speed Dating, gesponsord door Sortlist, een speciale ruimte voor professionele ontmoetingen. Met de 265 afspraken, georganiseerd via de webapp, was deze zone een van de grootste aantrekkingspunten van de dag.

Duizenden professionals, benieuwd naar de laatste technologische vooruitgang, waren ook aanwezig in de Startup Village, ingehuldigd door Staatssecretaris Bianca Debaets en gesponsord door Samsung.

Die laatsten hebben, samen met Digimedia, de titel van beste startup van het jaar 2017 toegekend aan 10 jonge spruiten uit de sector. Dit jaar hadden de internauten ook de mogelijkheid om hun favoriete start-up te kiezen. De publieksprijs, uitgereikt tijdens de Keynote, werd voor het eerst toegekend aan het jonge bedrijf Progenda.

Tijdens de hele dag volgden sprekers van prestigieuze bedrijven zoals Google, Samsung Accenture Digital, Pinterest en Shazam elkaar op in de keynote. In totaal waren er een honderdtal conferenties over thema`s zoals Marketing Automation, Social Media, Digital Markeing, IOT, Cloud & Data. Deze line-up van de twaalfde editie werd ondersteund door Accenture, Vaio, 87seconds, Contraste Europe en Flexmail.

De dag werd afgesloten met de uitreiking van de Mixx Awards, een plechtigheid die de beste digitale campagnes van het jaar bekroont. Meer dan 500 media en marketing professionals woonden de prijsuitreiking bij, een organisatie van Belgian Association of Marketing en Best Of, uitgever van Inside Magazine en Digimedia.be.

Digital First is al drie jaar de opener van Brussels Digital Week, die dit jaar plaats heeft van 19 ot 29 oktober. Deze week wil de hele Brusselse digitale wereld in de schijnwerpers zetten, alsook onze regio als toekomstige hoofdstad van de digitale wereld.

Click to comment
DIGITAL TRANSFORMATION SUMMIT

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top