Connect with us
woman-sunglasses

Start-up

Eventer, de Belgische app in volle groei

Eventer, de Belgische app in volle groei

In augustus 2016 werd Eventer gelanceerd, een app waarmee men op een uniek platform foto`s van een evenement kan delen. De app telt vandaag bijna 10.000 gebruikers in België en Frankrijk, met private en business partners zoals Proximus, Beci, Ice Watch, …  

Alhoewel er nog andere apps bestaan waarmee men foto`s kan delen, blijken die al snel niet echt geschikt bij een evenement. EVENTER heeft een intuïtieve interface ontwikkeld en functies die perfect passen bij dergelijke situaties. Geolocatie bijvoorbeeld, dat een snelle en eenvoudige verbinding biedt, en de automatische suggestie van foto`s maken het erg gemakkelijk om de app te gebruiken.

Of het nu gaat om een verjaardag, een huwelijk, vakantie of een business event, iedereen die aanwezig is kan zijn foto`s toevoegen of die van anderen in real time bekijken. Zij hebben ook de mogelijkheid om zich te identificeren, een like te geven, te delen en contact te leggen met andere deelnemers.

Het jonge bedrijf heeft al een eerste fondsenwerving achter de rug, en wil zijn uitbreiding versnellen. Daarom heeft het in oktober een crowdfunding campagne gelanceerd via het Mymicroinvest platform - en 48u waren genoeg om het doel van 100.000 euro op te halen. Eventer kan dus zijn groei voortzetten en nieuwe medewerkers in dienst nemen, online campagnes uitwerken en nieuwe functies op de app ontwikkelen.

Eventer heeft ook de handen ineengeslagen met Sharingbox en Utopix om een 360 graden foto-oplossing aan te kunnen bieden. De app is gratis verkrijgbaar voor iOS en Android, maar aan organisatoren en sponsors van evenementen worden betalende functies aangeboden, zoals branding van foto`s of het direct vertonen van foto`s op een scherm.

 

Click to comment
DIGITAL TRANSFORMATION SUMMIT

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top