Connect with us
woman-sunglasses

Start-up

Ector lanceert zijn valetdienst in het station Brussel-Zuid

Ector lanceert zijn valetdienst in het station Brussel-Zuid

Na zijn lancering op de Brusselse Nationale Luchthaven, markeert de startup Ector een nieuwe stap en lanceert vandaag zijn dienst in Brussel­Zuid.

Ector, marktleider in valetdienst op treinstations en luchthavens, blijft uitbreiden in België. Ector wenst de automobilisten bij de kiss­and­ridezone van het station Brussel­Zuid te verwelkomen om de toegang tot het station te vergemakkelijken en hun parkeerkosten te verminderen. Het bedrijf was al actief in België op de Brusselse Nationale Luchthaven (Zaventem).

Hoe werkt Ector? De reiziger reserveert zijn valet minstens één uur voor aankomst via de app of de website. Een medewerker van Ector wacht hem op bij de kiss­and­ridezone van de luchthaven of het treinstation en neemt zijn wagen over. De wagen wordt op een veilige en goedkope plaats in de nabijheid geparkeerd. In Frankrijk, tijdens het verblijf kan Ector ook zorgen voor het onderhoud van de wagen (wassen, tanken, revisie). Deze extra's zullen binnenkort ook in België worden aangeboden.

« Ector is een praktische, confortabele en goedkopere oplossing om de luchthaven of het treinstation met auto te bereiken. Automobilisten die een trein in het station Brussel­Zuid moeten nemen, kunnen nu tijd en geld besparen » legt Manoël Roy, CEO en medeoprichter van de startup, uit. « Sinds de lancering in Frankrijk twee jaar geleden, hebben we een jaarlijkse groie van meer dan 300% genoteerd. Met deze recordgroei willen we onze dienst te versteken via het station Brussel­Zuid ». In het station Brussel­Zuid combineert Ector de valetdienst kost de dienst 40 euro voor een weekend van 3 dagen, 72 euro voor de week en 30 euro voor de dag. Voor het equivalent van 24 uur bespaart de reiziger met Ector meer dan 20% in vergelijking met het tarief dat wordt toegepast in de parkings in de directe omgeving van het station: de perfecte combinatie van geld, tijd en comfort.

Click to comment
Beelance Forum Digital Summer School

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top