Connect with us
woman-sunglasses

Market news

NSI verwerft  Groupe OPEN Belgium

NSI verwerft  Groupe OPEN Belgium

NSI IT Software & Services (NSI) en Groupe OPEN SAS (OPEN) melden dat NSI 100% van de aandelen verworven heeft van het Belgisch filiaal van Groupe OPEN Belgium

Met een 90 medewerkers en een vestiging in Luik en Brussel, is Groupe OPEN Belgium een historische speler in IT-diensten in de regio Wallonië - Brussel. Het bedrijf zal voortaan NSI Open heten.

Manuel Pallage, Algemeen Directeur van NSI: "NSI is bijzonder blij met het afsluiten van deze transactie, want het versterkt onze positie als leidende speler in Franstalig België. Dit laat NIS toe om haar aanwezigheid bij grote accounts uit de private en federale overheidssector te verstevigen, om zijn waaier diensten met toegevoegde waarde aan te vullen en te kunnen rekenen op het talent van de medewerkers van Groupe OPEN Belgium. NSI, dat het jaar 2017 gaat afsluiten met een financiële recordgroei, telt voortaan 550 medewerkers en zal hoogstwaarschijnlijk voor einde december een tweede overname aankondigen".

Guy Mamou-Mani, co-voorzitter van OPEN, voegt hieraan toe: "Wij zijn ervan overtuigd dat de steun van Groupe OPEN Belgium aan NSI de werknemers en klanten van Groupe OPEN Belgium in staat zal stellen te profiteren van de kritische omvang die nodig is voor zijn ontwikkeling".

Click to comment
Digital Summer School

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top