Connect with us
woman-sunglasses

Market news

ARK Communicatie haalt Communication Matters aan boord

ARK Communicatie haalt Communication Matters aan boord

ARK Communicatie heeft Communication Matters overgenomen, een ontwerp- en communicatiebureau uit Sint-Niklaas. Creatief mede-eigenaar Gert Fransen maakte mee de overstap.

Communication Matters is net als ARK gespecialiseerd in strategische B2B- en B2C-communicatie. ‘We vertrekken vanuit de communicatiebehoefte van de klant en kijken wat die precies wil bereiken. Pas daarna vertalen we de strategie naar een creatief concept of idee’, vertelt Gert Fransen. Sinds de overname kan hij een beroep doen op het deskundige team van ARK. Van strategie over concept tot creatie, implementatie en opvolging: alles gebeurt onder een dak.

Ben Verleysen, de Managing Director van ARK, noemt de investering ‘een logische stap’. ‘Zowel de doelstellingen en identiteit als het klantenportfolio van Communication Matters sluiten perfect aan bij wat ARK vandaag doet. De overname laat ons toe om verder te optimaliseren.’

Het nieuw samengestelde team van ARK Communicatie telt 18 medewerkers. De bureaus hebben een gecumuleerde bruto-omzet van 3.400.000 euro. Samen kunnen ze putten uit ruim 37 jaar ervaring in marketing & communicatie.

Click to comment
Digital Summer School

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top